Peter-de-Hoon

Algemeen

Peter zelfWelkom op deze website, fijn dat u interesse toont in mijn rijschool.

Even voorstellen, mijn naam is Peter de Hoon. Ik ben geboren in 1964 in Sprundel, in 1989 getrouwd met Helma en toen samen met haar naar Klein Zundert verhuisd, waar later onze twee kinderen Remco en Pascalle geboren zijn. In 2013 zijn we verhuisd naar Zundert. Momenteel wonen we in de Katerstraat.

In november 2005 ben ik van start gegaan met een autorijschool. De wens om iets voor mezelf te beginnen was al geruime tijd aanwezig, en toen de gelegenheid zich voordeed was de keuze om een autorijschool te starten eigenlijk snel gemaakt. Autorijden is namelijk altijd al een hobby van me geweest, en andere mensen goed leren autorijden zie ik als een uitdaging.

Het vak van rij-instructeur gaat verder dan leerlingen een kunstje leren. Door de alsmaar toenemende drukte op de weg wordt van toekomstige automobilisten steeds meer verwacht. Autorijden is meer dan alleen netjes leren rijden en bijzondere verrichtingen uit kunnen voeren. De leerling van tegenwoordig zal in een vroeg stadium veel meer dingen zelfstandig moeten gaan oplossen. Op die manier wordt sneller verkeersinzicht verkregen en zal de leerling zich niet zozeer in het diepe gegooid voelen wanneer hij/zij er straks alleen voor staat.

Aan de instructeur de schone taak om zijn leerlingen een stuk verkeersinzicht en verantwoordelijkheidsgevoel bij te brengen zodat ze later op een veilige manier aan het verkeer kunnen deelnemen. Dit gaat gepaard met veel geduld en een gezonde dosis humor zodat het lessen voor ons allebei in een ontspannen sfeer kan verlopen.

Een rijbewijs halen doe je niet alleen. Samen werken we eraan om van jou een vlotte, veilige en zelfstandige chauffeur te maken. Hopelijk tot ziens in mijn lesauto!

Wij zijn aangesloten bij:

Logo CBR  logo BOVAG  Logo RISjpg